Sunday, May 8, 2016

New: Cire 213 avaible.
Sinds deze maand is het bekende CIRE 213 te verkrijgen in het atelier. Dit is een speciaal aanbevolen kleurloze was voor de behandeling en het onderhoud van leren banden.
Geproduceerd en door de Nationale Bibliotheek van Frankrijk op de markt gebracht, wordt de was 213 speciaal aanbevolen voor het onderhoud van leren banden. Het is een emulsie gebaseerd ossepootolie die de eigenschap heeft om het leer tegelijkertijd te voorzien van een beschermende laag maar het leder ook rehydrateerd. De wax bevat essentiële elementen die een leren band in staat stelt om zijn goede fysisch-chemische eigenschappen te bewaren alsook om het leder flexibel te houden.

Verkrijgbaar in potjes van 50ml en 200 ml.

Now avaible : Cire 213
Especially recommended colorless wax for the treatment and maintenance of leather bindings
Produced and marketed by the National Library of France, the wax 213 is especially recommended for maintenance of leather bindings.
This is an emulsion based neatsfoot oil which has the property to lubricate the leather at the same time the rehydrated. The wax provides the essential elements that will enable a leather still having good physicochemical properties to keep some flexibility.

50 ml en 200 ml.

No comments:

Post a Comment